i-Signaal   Producten / diensten   Actueel   Referenties   Servicedesk
Producten / diensten
 
 Doelgroepen
 VerzuimSignaal
 VerzuimSignaal Lite
 Trainingen
 Koppelingen
 Brochure
 
   
Contact met ons
 
 
   
   
   
VerzuimSignaal
Bekroond tot beste verzuimsysteem van Nederland
 
 

VerzuimSignaal

VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter.

VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Zij zijn zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Dit bewustzijn zorgt er voor dat bij de (door)ontwikkeling van deze applicatie de nadruk blijft liggen op gebruiksvriendelijkheid.  

VerzuimSignaal is volledig web-based en biedt een hoge mate van beschikbaarheid. U kunt, waar u zich ook bevindt, overal en 24 uur per dag inloggen. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig. De kosten voor beheer, onderhoud, hosting en ontwikkeling zijn opgenomen in het abonnement waardoor u weet waar u financieel aan toe bent. De taakmanager binnen de applicatie waarschuwt u tijdig voor nog uit te voeren taken en verzuimsignalen. Deze zijn ook in uw eigen mailbox te ontvangen waardoor u niet dagelijks hoeft in te loggen. Dit levert u naast gemak ook tijdbesparing op.

VerzuimSignaal is ontwikkeld vanuit de werkgeversgedachte waarmee bij de (door)ontwikkeling gebruiksvriendelijkheid  voorop blijft staan. Ondertussen zijn daar diverse gebrukers met benodigde back-office functionaliteiten bij gekomen. Bij het ontwikkelen hiervan is de gebruikersvriendelijke interface in stand gebleven. De applicatie is door iedereen zeer eenvoudig te hanteren, onder meer door de beschikbare functies afhankelijk te maken van de rol van de gebruiker. Zodoende beschikt iedere gebruiker over de informatie die nodig is.

Door continue in gesprek te zijn met onze Business partners worden marktontwikkelingen op de voet gevolgd. Hierdoor biedt VerzuimSignaal onderscheidende functionaliteiten voor vele doelgroepen. Door op functionaliteiten te klikken krijgt u een beeld van deze onderscheidende functionaliteiten.

De kracht van VerzuimSignaal blijkt uit de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Hierbij doen wij geen consessies aan de gewenste hoge mate van veiligheid, snelheid en continuïteit.